24/7 beschikbaar
 Gemiddelde klantbeoordeling van 9,3
 Altijd een oplossing op maat
 100% volledige ontzorging
 20+ jaar ervaring
team acuut calamiteitendiensten

Kantoor ontruimen

Bij een kantoorontruiming wordt een kantoor volledig leeggemaakt en schoongemaakt. Vaak is dit noodzakelijk nadat het huurcontract (plots) is beëindigd of omdat het pand verkocht is.

Het ontruimen van een kantoor kan ook het geval zijn bij extreme rommel, onhygiënische omstandigheden of illegale activiteiten. Het ontruimen en schoonmaken van een kantoor is een specialistische taak waar wij jou graag bij helpen.

Na het werk van Acuut Calamiteitendiensten is de locatie weer schoon, veilig en leefbaar. 

24/7 Beschikbaar

Gemiddelde klantbeoordeling van 9.3

Altijd een oplossing op maat

100% Volledige ontzorging van A tot Z

Hulp nodig bij het ontruimen van een kantoor?

Bel dan naar Acuut Calamiteitendiensten. Wij helpen jou acuut bij deze calamiteiten en nemen al jouw zorgen weg. Je kunt 24/7 op ons rekenen.

Contact opnemen

    Een kantoor ontruimen

    Er zijn meerdere redenen waarom een kantoor ontruimd moet worden. Het ontruimen van een kantoor kan het geval zijn bij extreme rommel, onhygiënische omstandigheden of illegale activiteiten. Een kantoorontruiming kan ook het gevolg van financiële problemen, verzamelwoede of het overlijden van de huurder(s) zijn. Het ontruimen en schoonmaken van een kantoor is een specialistische taak waar wij jou graag bij helpen.

    Acuut Calamiteitendiensten heeft jarenlange ervaring in het ontruimen en schoonmaken van kantoren. Wij zijn hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

    verzamelwoede afval afvoeren in container
    kantoor ontruiming

    Kantoorontruiming uitbesteden aan een professioneel bedrijf

    Acuut Calamiteitendiensten heeft jarenlange ervaring in het ontruimen en reinigen van kantoren en hanteert hiervoor een professionele werkwijze. Ons advies is dan ook om het ontruimen en schoonmaken van een kantoor over te laten aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Hier leggen wij jou graag wat meer over uit.

    Veiligheid: Het ontruimen van een kantoor kan gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Vaak is dit het geval wanneer het kantoor ernstig vervuild is of jarenlang verwaarloosd is. Het team van Acuut Calamiteitendiensten is getraind in het veilig ontruimen van kantoren en hanteert tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden een methodische en zorgvuldige werkwijze.

    Efficiëntie: Wij beschikken over het juiste personeel, gereedschap en apparatuur om een kantoor snel en grondig te ontruimen. Zo zorgen we ervoor dat het kantoor zo snel mogelijk weer beschikbaar is.

    Professionaliteit: Een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf zal de situatie op een professionele manier identificeren. De medewerkers zijn getraind om te begrijpen dat een kantoorontruiming vaak plaatsvindt in moeilijke en extreme omstandigheden. Zowel in de communicatie als in de werkzaamheden is het team van Acuut Calamiteitendiensten empathisch richting de betrokkenen.

    Afval afvoeren: Acuut Calamiteitendiensten heeft nauwe samenwerkingen met vuilstort bedrijven in Nederland, waardoor het afvoeren van afval efficiënt verloopt.

    Hulp bij het ontruimen van een kantoor

    Het team van Acuut Calamiteitendiensten heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het ontruimen van kantoren. Wij staan dan ook 24/7 voor jou klaar wanneer er (plotseling) een kantoor ontruimd moet worden. Nadat ons werk gedaan is, is het kantoor weer schoon, veilig en gereed voor een nieuwe onderneming.

    Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

    kamer ontruiming

    Onze experts staan voor je klaar!

    Bij Acuut Calamiteitendiensten begrijpen we dat elke situatie uniek is en een oplossing op maat verdient. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom streven we ernaar om altijd open en transparant te communiceren gedurende het hele proces, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe de werkzaamheden verlopen.

    Wij begrijpen dat een acute situatie enorm heftig kan zijn. Tijdens deze moeilijke tijden kun je er bij ons op vertrouwen dat we er altijd voor je zijn: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

    Mooie woorden van onze klanten

    De afgelopen jaren merkte ik dat mijn partner steeds meer spullen ging verzamelen en deze spullen steeds minder makkelijk kon weggooien. Het bleek om verzamelwoede te gaan. Omdat de situatie zo uit de hand liep, heb ik Acuut Calamiteitendiensten gecontacteerd. De mannen hebben eerst de enorme troep ontruimd en afgevoerd. Vervolgens hebben ze de woning erg netjes gereinigd. Het was een hele klus, maar ik ben blij dat ik weer in een opgeruimd en schoon huis leef!

    Emma
    Partner van hoarder (verzamelaar)

    Nadat er thuis in mijn privésfeer een nare gebeurtenis voordeed, heb ik Acuut Calamiteitendiensten ingeschakeld om de locatie schoon te maken. De mannen hebben keurig naar mijn verhaal geluisterd en zijn vervolgens erg professioneel te werk gegaan. Ondanks dat de ruimte erg vervuild was, hebben de heren de locatie schoon en netjes achtergelaten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over hun algehele dienstverlening.

    Erik
    Nabestaande

    Ze doen hun werk echt super. Vanaf nu zal ik elke ontruiming die ik begeleid alleen via Acuut Calamiteitendiensten laten lopen. Laatst heb ik de mannen voor het eerst ingeschakeld voor het reinigen van een extreem vervuilde situatie. Ook hier ben ik erg tevreden over.

    Maria
    Manager woongroep
    Vraag een offerte aan

    Neem contact met ons op

    Contact opnemen
    Hallo👋
    Waarmee kan ik je helpen? Neem vrijblijvend contact op voor advies en hulp.