24/7 beschikbaar
 Gemiddelde klantbeoordeling van 9,3
 Altijd een oplossing op maat
 100% volledige ontzorging
 20+ jaar ervaring
team acuut calamiteitendiensten

Schoonmaak ernstig vervuilde woning

Een woning die ernstig vervuild is, is vaak al maanden of soms zelfs jaren niet schoongemaakt. Hierdoor kan het een erg lastige én gevaarlijke opgave zijn om zelf de woning te reinigen.

Wij werken snel, professioneel en discreet en iedere opdracht krijgt 100% van onze persoonlijke aandacht. Met onze 20 jaar praktijkervaring maken we de locatie volledig schoon, veilig en leefbaar, zodat er een nieuwe, frisse start gemaakt kan worden door de bewoner(s).

Neem vrijblijvend contact met ons op voor hulp en advies.

24/7 Beschikbaar

Gemiddelde klantbeoordeling van 9.3

Altijd een oplossing op maat

100% Volledige ontzorging van A tot Z

Hulp nodig bij het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning?

Bel dan naar Acuut Calamiteitendiensten. Wij helpen jou acuut bij deze calamiteiten en nemen al jouw zorgen weg. Je kunt 24/7 op ons rekenen.

Contact opnemen

    Het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning

    Een ernstig vervuilde woning is een woning waarbij de omstandigheden dusdanig slecht zijn dat het de leefbaarheid en veiligheid van de bewoner(s) in gevaar brengt.

    Het schoonmaken van een extreem vervuilde woning kan een erg lastige én gevaarlijke opgave zijn om zelf uit te voeren. Daarom zouden wij jou willen adviseren om het reinigen van een extreem vervuilde woning uit te besteden aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Ons team heeft jarenlange ervaring in het reinigen van ernstig vervuilde woningen. Wij zorgen ervoor dat de woning weer schoon, veilig en leefbaar wordt, zodat je deze werkzaamheden niet zelf hoeft uit te voeren.

    ernstig vervuilde woning keuken
    extreme reiniging gasfornuis

    Wanneer is er sprake van een ernstig vervuilde woning?

    Er is sprake van een ernstig vervuilde woning wanneer de situatie niet meer leefbaar, veilig en/of gezond is voor de bewoner(s). Er ligt veel troep en vuil verspreid door het hele huis en (oude) spullen worden na gebruik niet opgeruimd en/of schoongemaakt. Een woning is ernstig vervuild wanneer de woning een ophoping van afval wordt en dit ten koste gaat van de algemene basisvoorzieningen waar een woning voor bedoeld is. 

    Bij het identificeren van een ernstig vervuilde woning kijken wij naar een aantal factoren, zoals hygiëne en veiligheid. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden waaruit blijkt dat een woning ernstig vervuild is.

    Extreme ophoping van vuil en rommel: Stapels kranten, post, tijdschriften, kleding, etensresten en/of plastic. 

    Extreem slechte hygiëne: Vuile afwas die de hele keuken vult, aangekoekte vetresten op het fornuis en in de oven, schimmel, en vuile/overvolle toiletpotten.

    Aanwezigheid van ongedierte: De aanwezigheid van kakkerlakken, muizen en ratten.

    Stankoverlast: Een sterke, onaangename geur die door het hele huis aanwezig is. Dit wijst op bijvoorbeeld schimmel, rottend voedsel of langdurig verzamelen van afval.

    Verstoppingen: Verstopte gootstenen of toiletten die niet (meer) werken.

    Ontoegankelijke ruimtes: Kamers die simpelweg niet langer toegankelijk zijn vanwege de ophoping van spullen.

    Schimmelgroei: Zichtbare schimmelplekken op muren, plafonds, vloeren en zelfs op meubels. Dit wijst op vochtproblemen, slechte ventilatie en slechte reiniging. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen voor de bewoner(s).

    Waarom moet je een ernstig vervuilde woning niet zelf schoonmaken?

    Wij raden het sterk af om zelf een ernstig vervuilde woning te reinigen. Het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning is namelijk erg gevaarlijk en onveilig. Zo wordt de schoonmaker van de woning blootgesteld aan schadelijke stoffen (bacteriën, schimmels, chemicaliën en uitwerpselen) en is er een kans op besmettingsgevaar. Er zijn ook andere fysieke gevaren bij het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning. Denk hierbij aan het aantreffen van extreem scherpe voorwerpen, allergische reacties en problemen met de ademhaling.

    ernstig vervuilde woning woonkamer
    ernstig vervuilde woning bijkeuken

    Ernstig vervuilde woning schoon laten maken door experts

    Ons advies is om het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning over te laten aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Acuut Calamiteitendiensten heeft jarenlange ervaring in het reinigen van extreem vervuilde woningen en hanteert een professionele werkwijze. Deze leggen wij je graag uit.

    Professionele hygiëne

    Onze teamleden zijn getraind in het omgaan met extreme vervuilingssituaties. Ze hebben de benodigde kennis en vaardigheden om de situatie veilig, effectief en grondig aan te pakken. We nemen de tijd om de bron van de vervuiling te identificeren en deze op een methodische en zorgvuldige manier te verwijderen. 

    Grondige reiniging

    Wij streven naar een grondige reiniging van extreem vervuilde woningen. Wij gaan verder dan oppervlakkig reinigen: wij pakken ook de diepere lagen van de vervuiling aan. Het team van Acuut Calamiteitendiensten maakt gebruik van geavanceerde reinigingsmethoden en -apparatuur om ervoor te zorgen dat de woning volledig gereinigd en gedesinfecteerd wordt.

    Specialistische uitrusting

    Het schoonmaken van extreem vervuilde woningen brengt risico’s met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van schadelijke stoffen, bacteriën, schimmels en andere gezondheidsgevaren. Ons team beschikt over de juiste beschermende uitrusting en volgt strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat de gezondheid van zowel onze medewerkers als van jou en jouw omgeving gewaarborgd wordt.

    Hulp bij het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning

    Het team van Acuut Calamiteitendiensten heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het schoonmaken van ernstig vervuilde woningen. Wij staan dan ook 24/7 voor jou klaar wanneer jijzelf of een bekende van jou in een dergelijke situatie zit. Nadat ons werk gedaan is, is de woning weer schoon, veilig en leefbaar. Zo kan er een nieuwe, frisse start gemaakt worden voor de bewoner(s).

    Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

    team acuut calamiteitendiensten

    Onze experts staan voor je klaar!

    Bij Acuut Calamiteitendiensten begrijpen we dat elke situatie uniek is en een oplossing op maat verdient. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom streven we ernaar om altijd open en transparant te communiceren gedurende het hele proces, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe de werkzaamheden verlopen.

    Wij begrijpen dat een acute situatie enorm heftig kan zijn. Tijdens deze moeilijke tijden kun je er bij ons op vertrouwen dat we er altijd voor je zijn: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

    Mooie woorden van onze klanten

    De afgelopen jaren merkte ik dat mijn partner steeds meer spullen ging verzamelen en deze spullen steeds minder makkelijk kon weggooien. Het bleek om verzamelwoede te gaan. Omdat de situatie zo uit de hand liep, heb ik Acuut Calamiteitendiensten gecontacteerd. De mannen hebben eerst de enorme troep ontruimd en afgevoerd. Vervolgens hebben ze de woning erg netjes gereinigd. Het was een hele klus, maar ik ben blij dat ik weer in een opgeruimd en schoon huis leef!

    Emma
    Partner van hoarder (verzamelaar)

    Nadat er thuis in mijn privésfeer een nare gebeurtenis voordeed, heb ik Acuut Calamiteitendiensten ingeschakeld om de locatie schoon te maken. De mannen hebben keurig naar mijn verhaal geluisterd en zijn vervolgens erg professioneel te werk gegaan. Ondanks dat de ruimte erg vervuild was, hebben de heren de locatie schoon en netjes achtergelaten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over hun algehele dienstverlening.

    Erik
    Nabestaande

    Ze doen hun werk echt super. Vanaf nu zal ik elke ontruiming die ik begeleid alleen via Acuut Calamiteitendiensten laten lopen. Laatst heb ik de mannen voor het eerst ingeschakeld voor het reinigen van een extreem vervuilde situatie. Ook hier ben ik erg tevreden over.

    Maria
    Manager woongroep
    Vraag een offerte aan

    Neem contact met ons op

    Contact opnemen
    Hallo👋
    Waarmee kan ik je helpen? Neem vrijblijvend contact op voor advies en hulp.