24/7 beschikbaar
 Gemiddelde klantbeoordeling van 9,3
 Altijd een oplossing op maat
 100% volledige ontzorging
 20+ jaar ervaring
Freddie Acuut Calamiteitendiensten

Over Acuut Calamiteiten Diensten

Bij Acuut Calamiteitendiensten begrijpen we dat elke situatie uniek is en een oplossing op maat verdient. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom streven we ernaar om altijd open en transparant te communiceren gedurende het hele proces, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe de werkzaamheden verlopen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en reinigen van extreme situaties. Nadat onze werkzaamheden voltooid zijn, is de situatie (weer) schoon, veilig en leefbaar.

Wij begrijpen dat een acute situatie enorm heftig kan zijn. Tijdens deze moeilijke tijden kun je er bij ons op vertrouwen dat we er altijd voor jou zijn: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ontruiming, schoonmaak of extreme reiniging nodig?

Bel dan naar Acuut Calamiteitendiensten. Wij helpen jou acuut bij deze calamiteiten en nemen al jouw zorgen weg. Je kunt 24/7 op ons rekenen.

Contact opnemen

    Onze experts staan voor je klaar!

    Bij Acuut Calamiteitendiensten begrijpen we dat elke situatie uniek is en een oplossing op maat verdient. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom streven we ernaar om altijd open en transparant te communiceren gedurende het hele proces, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe de werkzaamheden verlopen.

    Wij begrijpen dat een acute situatie enorm heftig kan zijn. Tijdens deze moeilijke tijden kun je er bij ons op vertrouwen dat we er altijd voor je zijn: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

    Veelgestelde vragen

    We willen je natuurlijk snel van dienst zijn. Vandaar dat we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje hebben gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Het team van Acuut Calamiteitendiensten staat 24/7 voor je klaar.

    Waarvoor kan ik jullie inschakelen?

    Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en ontruimen van extreme situaties. Heeft er (thuis of op het werk) een ongeval plaatsgevonden, moet een bepaalde ruimte/locatie ontruimd worden of is er een andere acute situatie ontstaan? Neem dan contact met ons op.

    Zijn jullie écht altijd bereikbaar?

    Ja. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar. Je kunt ons bereiken op 06 189 888 93.

    In welk deel van Nederland zijn jullie werkzaam?

    Wij werken in een straal van 75 kilometer rondom onze vestigingsplaats Wesepe in Overijssel. Dit betekent dat wij werkzaam zijn in de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Drenthe en Friesland.

    Hoe snel kunnen jullie op locatie aanwezig zijn?

    Wij streven ernaar om, wanneer de situatie dat toelaat, binnen 3 uur op locatie aanwezig te zijn.

    Wat valt er allemaal onder acute calamiteiten?

    Een calamiteit is een situatie waar er sprake is van hevig letsel of overlijden. Meestal is een calamiteit een heftige gebeurtenis en er kunnen meerdere personen bij betrokken zijn. Hierbij komen soms ook lichaamsvloeistoffen vrij, zoals ontlasting, braaksel, urine of bloed.

    Kunnen jullie inzicht geven in de prijzen die jullie hanteren?

    Wij hechten veel waarde aan maatwerk oplossingen. Elke situatie is anders, waardoor het op voorhand lastig is om een prijsindicatie te geven. Bij aankomst op locatie brengen wij in kaart welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Nadat dit is gedaan, geven wij een prijsindicatie waar je op kunt vertrouwen.

    Kan ik jullie als particulier inschakelen?

    Ja, zeker. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven. Ook (zorg-/overheids-/woon-) instellingen helpen wij graag met het reinigen en ontruimen van extreme situaties. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt of wij je kunnen helpen met het oplossen van een extreme situatie.

    Mooie woorden van onze klanten

    De afgelopen jaren merkte ik dat mijn partner steeds meer spullen ging verzamelen en deze spullen steeds minder makkelijk kon weggooien. Het bleek om verzamelwoede te gaan. Omdat de situatie zo uit de hand liep, heb ik Acuut Calamiteitendiensten gecontacteerd. De mannen hebben eerst de enorme troep ontruimd en afgevoerd. Vervolgens hebben ze de woning erg netjes gereinigd. Het was een hele klus, maar ik ben blij dat ik weer in een opgeruimd en schoon huis leef!

    Emma
    Partner van hoarder (verzamelaar)

    Nadat er thuis in mijn privésfeer een nare gebeurtenis voordeed, heb ik Acuut Calamiteitendiensten ingeschakeld om de locatie schoon te maken. De mannen hebben keurig naar mijn verhaal geluisterd en zijn vervolgens erg professioneel te werk gegaan. Ondanks dat de ruimte erg vervuild was, hebben de heren de locatie schoon en netjes achtergelaten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over hun algehele dienstverlening.

    Erik
    Nabestaande

    Ze doen hun werk echt super. Vanaf nu zal ik elke ontruiming die ik begeleid alleen via Acuut Calamiteitendiensten laten lopen. Laatst heb ik de mannen voor het eerst ingeschakeld voor het reinigen van een extreem vervuilde situatie. Ook hier ben ik erg tevreden over.

    Maria
    Manager woongroep
    Vraag een offerte aan

    Neem contact met ons op

    Contact opnemen
    Hallo👋
    Waarmee kan ik je helpen? Neem vrijblijvend contact op voor advies en hulp.